Tilkøb & service

Hos NORDIC VILLE – SALTØ STRANDHUSE vil vi gerne gøre det så let for vores nye beboere som muligt. Hvis de ønsker det. Vi har derfor struktureret købsprocessen og designvalg, så det er muligt nemt og hjemmefra sofaen, at sammensætte et stilsikkert og flot sommerhus – hvor I selv, eller lejere kan nyde mange dejlige stunder i smukke omgivelser. Og hvis I som ejere foretrækker ikke at være forpligtigede til diverse praktiske opgaver omkring huset, så tilbyder vi i samarbejde med De Hvide Svaner Camping og andre samarbejdspartnere at stå for det meste. Se under Faciliteter og Services

Udover de tilvalgsmuligheder, som husstil og køkkenvalg der er når I reserverer jeres SALTØ STRANDHUS, så tilbyder vi i takt med sommerhusene opføres, også komplette møbel-, køkkenservice-, “bløde-“, kunst- og haveetableringspakker. Disse er skræddersyede til vores 5 husmodeller. Vi vil gerne gøre det nemt for jer, så du virkelig får et indflytningsklart nøglefærdigt sommerhus.

Interiørpakker

I NORDIC VILLE – SALTØ STRANDHUSE tror vi på at smukke omgivelser bidrager til ro og glæde i sindet. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde Skræddersyede møblerings- og kunstpakker udarbejdet specielt til SALTØ STRANDHUSE af vores dygtige indretningsarkitekter og kunstfirmaer. Vi tilbyder 3 komplette stilarter, som hver især henvender sig til stilbevidste købere – og som giver en hotelagtig vibe der kan tiltrække lejere der leder efter en lækker ferieoplevelse. 

Til SALTØ STRANDHUSE har vi udvalgt:

  • Nordisk Sommeridyl: Stilen mange forbinder med danske sommerhuse, hvor moderne dansk design er mixet med loppefund og let kunst på væggene
  • Japandi: Minimalistisks til der kombinerer elementer fra skandinavisk og japansk design. Holdt i neutrale farver og naturlige materialer
  • Costal Grandma: perfekt for dem, der ønsker et hjem, der føles som en ferie ved kysten, med fokus på komfort, enkelhed og en tidløs elegance. 

Interiørpakkerne bliver inddelt i møbler, servicepakker til køkken, bløde ting og kunst til væggene. Vi launcher de endelige pakker i løbet af sommeren 2024

HAVEPAKKER

Også udenfor husene ønsker vi at I får de smukke og gennemførte omgivelser som I ønsker. Vi tilbyder konsultation med en havearkitekt, hvis I selv ønsker at sætte jeres præg på hele jeres nye sommerhusgrund. SALTØ STRANDHUSE tilbyder forskellige  beplantningspakker, som er i tråd med området og følger områdets retningslinjer – hvor der er fokus på at matche den lokale natur og smukke omgivelser. 

Svane Køkkenet

I SALTØ STRANDHUSE leveres alle køkkener som standard i høj kvalitet der kan holde til både eget hverdagsbrug og udlejning – underlimede håndvaske, støbte bordplader, integrerede hårde hvidevarer osv. er naturligvis standard i et SALTØ STRANDHUS. 

Som tilvalg kan du tilvælge vores “Classic SS Kitchen” til at matche den klassiske husstil med et køkken med f.eks. shaker låger, der passer godt til Classic arkitekturstilen, koster det ca. 20.000 kr. inklusiv moms pr. sommerhus (inklusiv køkken, badeværelser og garderobeskabe i alle rum). 

Derudover kan I vælge at opgradere som I ønsker – enten ved at vælge vores “styled” versioner af “Modern SS Kitchen” eller “Classic SS Kitchen” her på hjemmesiden eller ved dit til køkkenmøde hos Svane Køkkenet, som du automatisk bliver indkaldt til – hvor de sikrer at du får alt det du ønsker I jeres nye SALTØ STRANDHUS.

Se forskellen på vores CLASSIC og MODERN her.

Endelig udformning, tilvalg og pris får du bekræftet ved Svane Køkkenet.

Henvis en køber og få en gratis elladeboks

Power Fuel og SALTØ STRANDHUSE har sammensat en optimal løsning til dit nye sommerhus. Vi har forsynet dit hus med strøm gennem hele byggeprocessen i tæt samarbejde. Og når du overtager nøglerne, fortsætter vi den gode service med en attraktiv el-aftale, der sikrer dig problemfri overgang til dit nye hjem.

Med vores spotprisaftale følger du markedets udsving time for time, så du kan optimere dit forbrug og spare penge. Og når det kommer til opladning af din elbil, er du i trygge hænder. Har du tilkøbt ladeboks fra PowerFuel er dit sommerhus er udstyret med en fremtidssikret ladeløsning, som bliver din uden abonnementer eller skjulte gebyrer.

Åbent hus

Vi holder snart åben hus og andre spændende events – følg knappen for mere information herom.