Om Saltø Strandhuse

SALTØ STRANDHUSE er et nyt sommerhusområde beliggende ved Karrebæksminde på Sydsjælland. Det nye område indeholder 46 nyopførte attraktive sommerhuse og er beliggende i et naturskønt grønt område med udsigt til Karrebæk Fjord, grønne fællesarealer og adgang til fællesfaciliteter på De Hvide Svaner Camping.

Området er perfekt til familien der ønsker en dejlig ferie, hvor børnene trygt kan bevæge sig rundt, hvor flere familier og vennerpar kan holde ferie sammen og til dem der elsker at cykel og vandre i naturen.

Sommerhusene opføres fra 2025 med forventet indflytning 2025.

Sommerhusområdet ligger på jord tidligere ejet af Saltø Gods, som også ejer De Hvide Svaner Camping. Sommerhusområdet er beliggende nær Saltø Å, samt er i gåafstand til Karrebæk Fjord, samt cykel- og kørselsafstand til Karrebæksminde Strand. Derfor kaldes området for SALTØ STRANDHUSE.

Nærområdet Karrebæksminde

Karrebæksminde er et af Danmarks mest attraktive sommerhusområder med skønne sandstrande, hyggeligt og livligt fiskerleje, lystbådehavn, spisesteder og et væld af aktiviteter for naturelskere og familier.

Oplev i nærområdet blandt andet: Enø Overdrev, Enø Strand, Vesterhave Vingaard, fiskeri, Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum, Græshoppebroen, Enø Bageri, Martens Røgeri og meget mere.

Et væld af oplevelser i Region Sydsjælland

Region Sjælland byder på et væld af kultur- og naturoplevelser for alle aldersgrupper. Alt fra slotte, herregårde, spisesteder i højeste klasse, vandring, cykelture og sejlsport er blot nogle af de mange attraktioner, som hvert år tiltrækker i hundredtusindvis af skandinaviske og nordeuropæiske turister til området.

Oplev i regionen blandt andet: Gavnø Slot, Skovtårnet, Møns Klint, Camønoen, Holmegaard Værk, GeoCenter Møns Klint, Danmarks Borgcenter, Stevns Klint, Frederiksminde Kro og meget mere.

Åbent hus

Vi holder snart åben hus og andre spændende events – følg knappen for mere information herom.