Arkitektur & stil

MODERN

En moderne nordisk stil med rene linjer, store åbne vinduespartier uden sprosser og ludbehandlede trævægge og -lofter indvendigt. MODERN stil er god til dig, hvis du foretrækker rene linjer og moderne dansk design. Alle SALTØ STRANDHUSE leveres som udgangspunkt, hvis ikke andet vælges, i arkitekturstilen Moderne jf. materialebeskrivelsen.

Hvis jeres favoritstil er Modern, vil vi anbefale vores Modern style køkken der matcher de rene linjer og minimalistiske udtryk.

Læs mere om køkkenvalg længere nede på siden.

CLASSIC

En rigtig hyggelig nordisk stil med stilreferencer til det klassiske og historiske med store sprossede vinduespartier, hvidmalede trævægge og fodlister. Denne stil er god til dig, hvis du foretrækker shaker-køkken og vaske ægte hyggelig sommerhusstemning. CLASSIC er et muligt tilvalg på alle SALTØ STRANDHUSE.

Hvis I gerne vil lave flere klassiske tilvalg, som høje paneler eller hvidmalede vægge og lofter, så har i muligheden på jeres designmøde med Stenhøj Huse. 

Vi har på forhånd designet en flot klassisk køkkenmodel hvor I let kan opgradere med shaker låger og fine messing greb.

Ønsker I at tilpasse køkkenet endnu mere bliver der rig mulighed for det i samråd med Svanekøkkener – I kan se mere om de modeller vi har valgt nedenfor.

KØKKENvalg

Vi forstår, at vores kunder har forskellige ønsker og behov, når det kommer til design og funktionalitet. 

For dem, der gerne vil være meget involverede i valget af deres køkken og ønsker at tage mange individuelle valg, tilbyder vi designmøder hos Svane Køkkener. For dem, der foretrækker en nem og flot løsning, har vi udvalgt to stilfulde køkkenmodeller, som du kan tilvælge:

  • Modern: Denne linje har helt flade låger, der giver et rent og moderne udtryk.
  • Classic: Denne linje har shaker-låger, som tilfører et klassisk og tidløst udseende.
 

Se modellerne her

Åbent hus

Vi holder snart åben hus og andre spændende events – følg knappen for mere information herom.