Saltø klub

Som ejer af et sommerhus i Saltø Strandhuse bliver du automatisk gratis medlem af vores eksklusive SALTØ KLUB. Med et medlemskab kan du tilkøbe et fast adgangskort til faciliteterne på De Hvide Svaner Camping, hvilket giver dig og din familie adgang til en række fantastiske faciliteter. Derudover tilbyder SALTØ KLUB rabatter ved udvalgte lokale spisesteder og oplevelser. Som medlem kan du nyde godt af særtilbud og eksklusive rabatter hos nogle af de bedste lokale restauranter og turistattraktioner, herunder:

  • Rabatter på spisesteder i Næstved og Karrebæksminde
  • Særlige tilbud på events
  • Nedsatte priser på billetter til lokale seværdigheder som Gavnø Slot, Camp Adventure, og mange flere
 

Med SALTØ KLUB kan du og din familie få mest muligt ud af jeres ophold og opleve alt det bedste, som området har at byde på. Det er den perfekte måde at gøre jeres sommerhusophold endnu mere mindeværdigt og fyldt med spændende aktiviteter. Medlemskort kommer til salg tæt på jeres indflytningsdato.

DE HVIDE SVANER CAMPING

De Hvide Svaner Camping er nabo til SALTØ STRANDHUSE og tilbyder en bred vifte af faciliteter, som du og din familie kan nyde godt af med et adgangskort. Faciliteterne inkluderer bland andet:

  • Opvarmet Pool
  • Badebro 
  • Minigolf
  • Legeplads 
  • Kajak- og SUP-udlejning

De Hvide Svaner Restaurant og Svane Grillen ligger lige overfor SALTØ STRANDHUSE områder og her kan du nyde traditionel dansk mad eller tage noget let med hjem.

I løbet af året er der mange spændende og sjove aktiviteter på pladsen, inklusiv pool parties og den årlige sommerfest.

Disse faciliteter gør De Hvide Svaner Camping til det ideelle sted for afslapning og sjove aktiviteter for hele familien. Ved at blive medlem af SALTØ KLUB får du nem adgang til alle disse fantastiske muligheder.

VICEVÆRTS SERVICE

Hos De Hvide Svaner Camping kan du også tilkøbe drift- og vedligehold til dit sommerhus – så er der altid nogen der klipper dit græs, din hæk og passer på dit sommerhuse, hvis der skulle ske noget mens du er væk eller dit sommerhus er udlejet.

Hvis I vælger at udleje jeres sommerhus igennem et af de bureauer der ikke har lokal tilstedeværelse, så er det muligt at tilkøbe udlejningsservice fra De Hvide Svaner, som altid er lige i nærheden af sommerhusområdet og kan hjælpe til. 

Læs mere om udlejning af SALTØ STRANDHUSE her

Kom til området

Du kommer let til SALTØ STRANDHUSE både med bil, og busstoppested findes lige ved sommerhusområdet, ligesom området flotte cykel- og vandrestier går lige forbi sommerhusområdet.

Karrebæksminde finder I beliggende kun 2,5 km væk, her kan du nemt gå, cykle eller køre til Karrebæksminde, eller tage bussen direkte fra området. Karrebæksminde er en af Danmarks mest attraktive sommerhusområder med skønne sandstrande, et hyggeligt og livligt fiskerleje, lystbådehavn og spisesteder.

Nyd de fantastiske strande i området med campingpladsens strand kun 500 meter væk og Enø Strand blot 3 km derfra.

Kun 9 minutters kørsel (7 km) væk finder du Næstved, en by med et rigt udvalg af shoppingmuligheder, spisesteder, svømmehaller og kulturelle oplevelser – og I kan udforske Næstveds mange spisesteder, Den Gamle Kaserne Kulturcenter, biografer og Automobilmuseum.

Åbent hus

Vi holder snart åben hus og andre spændende events – følg knappen for mere information herom.